Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 15:48

Кружни ток: У току радови на полагању бетонских ивичњака на изливној траци код ТЦ „Променада“

У оквиру радова на изградњи кружне раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице тренутно се изводе радови на полагању бетонских ивичњака на изливној траци код ТЦ „Променада“. Фото: Град Нови Сад Од Сутјеске улице према кружном току врши се израда дробљеног каменог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << агрегата као припрема тампонског слоја за први слој асфалта. Такође, изводе се радови на атмосферској канализацији за потребе нових саобраћајних површина и радови на постављању светлосне саобраћајне сигнализације на пешачком прелазу код ТЦ „Променада“.
Поред тога, напредују радови и на изградњи јавног осветљења, а у току је и хумузирање зелених површина.
Фото: Град Нови Сад Измена режима саобраћаја и даље је актуелна и апелује се на све учеснике у саобраћају да обрате пажњу на постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Od Balzakove i Andrićeve ulice do Depresije i Dunava – Sve što niste znali o Limanu 4 (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кружни ток: У току радови на полагању бетонских ивичњака на изливној траци код ТЦ „Променада“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.