Бесплатан језички тренинг пословног немачког у Огранку Градске библиотеке „Аница Савић Ребац“

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 11:54

Бесплатан језички тренинг пословног немачког у Огранку Градске библиотеке „Аница Савић Ребац“

Бесплатан језички тренинг пословног немачког „Deutsch für den Beruf“ одржаће се у Огранку Градске библиотеке „Аница Савић Ребац“ на Тргу Републике 2, 9. јуна са почетком у 11.00 часова. Фото: Градска библиотека Нови Сад Причаће се о култури пословања у Немачкој, типичним ситуацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на послу и у опхођењу с колегама. Научиће се корисне речи и изразе, али и савете и стратегије за пријаву за посао.
Овај тренинг је бесплатан, а предуслов за похађање радионице је Б1.1 ниво знања немачког језика.
Тренинг траје од 11.00 до 18.00 часова, а одржава се у петак, 9. јуна, у Огранку „Аница Савић Ребац“, Трг Републике 2.
Пријаве су обавезне на: irina.lazic@goethe.de или https://www.goethe.de/ins/cs/sr/spr/ler/ang/ada.html

 
„Hrana za uši“ ove subote na Petrovaradinskoj pijaci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатан језички тренинг пословног немачког у Огранку Градске библиотеке „Аница Савић Ребац“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.