Апел пореским обвезницима да измире дуговања по основу пореза на имовину

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 14:10

Апел пореским обвезницима да измире дуговања по основу пореза на имовину

Градска пореска управа Града Новог Сада апелује на пореске обвезнике да изврше увид у стање својих обавеза по основу пореза на имовину, а у циљу измирења доспелих обавеза чиме избегавају даљи обрачун и наплату камате на неблаговремено плаћене јавне приходе, по стопи која на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данашњи дан износи 16,00%. Фото: Град Нови Сад Стање на рачуну пореза на имовину, физичка лица могу добити на следећим локацијама: Инфо пулту Градске пореске управе у ТЦ „Променада“, у шалтер сали Градске пореске управе на адреси Војвођанских бригада бр. 24-26, на шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП  „ИНФОРМАТИКА“ на адреси Булевар Слободана Јовановића бр. 15, упитом на мејл адресу gpu@novisad.rs и путем налога на Порталу еУправа.
Пореске обвезнике који нису у могућности да сервисирају доспеле обавезе, Градска пореска управа Града Новог Сада позива да искористе законску могућност и поднесу Захтев за одлагање плаћања дугованог пореза, чиме стичу могућност отплаћивања утврђеног дуга на рате уз отпис камате у висини од 50% све у складу са Законом о пореском поступку и пореској администрацији.
Захтев за одлагање плаћања дугованог пореза, може се поднети лично на писарници Градске пореске управе Града Новог Сада  у Улици Војвођанских бригада бр. 24-26, шалтер месту у просторијама ЈКП  „ИНФОРМАТИКА“ на Булевару Слободана Јовановића бр. 15 или путем електронске поште на мејл адресу gpu@novisad.rs
Образац захтева порески обвезници могу преузети са интернет презентације Градске пореске управе у делу Захтеви, износ таксе број уплатног рачуна и позив на број налазе се на последњој страни захтева.
Radna mesta kojima posreduje NSZ između poslodavca i radnika, 29. maj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Апел пореским обвезницима да измире дуговања по основу пореза на имовину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.