Прва пузијада у Новом Саду: Најслађа трка беба у недељу у ТЦ Биг

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 15:48

Прва пузијада у Новом Саду: Најслађа трка беба у недељу у ТЦ Биг

Саветовалиште Бебирон, прво бесплатно дигитално саветовалиште за труднице и нове сајбер родитеље има предлог за вас – овог викенда посетите манифестацију “ Дан за родитељство“. Фото: промо У недељу, 28.5.2023. године у 10 сати, у ТЦ Биг позивани су сви они чија деца расту неком новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брзином. А ми смо спремни да им помогнемо да ту брзину стигну и разумеју. Схватили смо колико је важно да развијемо квалитетан однос са децом одмалена. Зато смо ту да вам помогнемо и да вас посаветујемо. А деца највише уче кроз игру, због тога нудимо и учење и забаву како за наше најслађе бебироне тако и за њихове родитеље!
Манифестација “ Дан за родитељство“ је целодневног карактера, и добродошли су сви који желе чују и сазнају нешто ново, а пре свега да креирају нове успомене.
После бројних и веома посећених Пузијада у Београду, најслађу трку беба, због великог интересовања, одлучили смо да организујемо и у Новом Саду. Саветовалиште Бебирон обрадоваће све маме и тате, чији бебирони узраста од осам до 14 месеци пузају попут ветра. А саветовалиште Бебирон је већ припремило дипломе и златне медаље за најспретније и најбрже, а мамама и татама остаје само да забележе ове тренутке, које ћемо препичавати у недоглед.
Након пузијаде у 13х започећемо Бебиронову бесплатну Школицу за труднице и тате. Препознатљива по својој стручности, предавачима и темама као што су вођење трудноће, рани раст и развој као и исхрана беба и деце, бесплатна Школица за труднице и тате, поред предавања посебну пажњу посвећује питањима и интерактивном приступу који годинама уназад негује под слоганом “Родитеље учимо, а о деци бринемо”.
Након Школице моћи ћете да учествујете са вашим клинцима у музичким радионицама, погледате плесне групе наших најмлађих суграђана и заједно са њима научите и ви нове плесне кораке.
Додатне информације и питања можете поставити директно Саветовалишту Бебирон путем налога на друштвеним мрежама Фејсбук, Инстаграм и Вибер комјунитија.
Sportsko rekreativni programi na zatvorenom bazenu Spensa tokom juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прва пузијада у Новом Саду: Најслађа трка беба у недељу у ТЦ Биг се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.