Привремена измена режима саобраћаја због изградње семафора на раскрсници улица улица Темеринске, Бранка Радичевића и Југ Богдана

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 15:22

Привремена измена режима саобраћаја због изградње семафора на раскрсници улица улица Темеринске, Бранка Радичевића и Југ Богдана

Од понедељка, 29. маја, због радова на изградњи семафора и уређењу саобраћајних површина на раскрсници улица Темеринске, Бранка Радичевића и Југ Богдана у Новом Саду, биће затворене две саобраћајне траке у Темеринској улици у зони раскрснице са Улицом Југ Богдана и саобраћај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се преусмеравати на преостале две саобраћајне траке. Такође, биће потпуно обустављен саобраћај у делу Улице Југ Богдана, на прилазу раскрсници, док ће остатак Улице Југ Богдана, која је иначе једносмерна улица, у току трајања радова бити двосмерна. Фото: Градске инфо Поред постављања светлосне сигнализације, пројекат подразумева и потребне радове на саобраћајним површинама, електроенергетским инсталацијама и обележавању саобраћајне сигнализације. 
Наглашавамо да ће се за време извођења радова саобраћај преусмеравати фазно, уз ограничење брзине на 30km/h, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.  
Апелује се на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, те да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.
Na Bulevaru Jaše Tomića od ponedeljka izmenjen režim saobraćaja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена режима саобраћаја због изградње семафора на раскрсници улица улица Темеринске, Бранка Радичевића и Југ Богдана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.