На Булевару Јаше Томића од сутра измењен режим саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 15:01

На Булевару Јаше Томића од сутра измењен режим саобраћаја

У оквиру Програма одржавања објеката путне привреде, реализују се радови на редовном одржавању саобраћајница на територији Града Новог Сада, што проузрокује и привремену измену режима саобраћаја. Фото: Град Нови Сад Одређује се привремена измена режима саобраћаја на Булевару >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јаше Томића, у делу од Булевара ослобођења до Кисачке улице, у Новом Саду, због извођења радова на поправци коловозне конструкције.
Саобраћај се обуставља у десној коловозној траци, а у левој коловозној траци саобраћај ће се одвијати двосмерно и уз ограничење брзине на 30км/х. Привремена измена режима саобраћаја важи од 29. маја 2023. до 12. јуна 2023. године.
Како би одвијање саобраћаја на територији Града Новог Сада било што безбедније и економичније, апелује се на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, те да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.
Od ponedeljka izmena režima saobraćaja zbog radova na Trgu Komenskog

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Булевару Јаше Томића од сутра измењен режим саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.