ПУ „Радосно детињство“ и Тортиља Мексикана обрадовали све предшколце (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 10:57

ПУ „Радосно детињство“ и Тортиља Мексикана обрадовали све предшколце (ВИДЕО)

Тортиља Мексикана у сарадњи са ПУ „Радосно детињство“ су припремили поклон пакетиће за све предшколце у Новом Саду, а ми смо свратили у вртић „Палчица“ како бисмо присуствовали овој додели и забележили још осмеха. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Предшколско је још један степеник у низу образовања који деца морају прећи пре првог разреда.
То је година у којој вршњаци заједно уче, адаптирају се и социјализују како би на крају сви сели у школске клупе са истим предзнањем.
Да би били комплетно спремни за први разред, осим вештина и успомена које носе са собом у ђачке клупе они се неизмерно радују набавци школског прибора које ће користити током године. Фото: Градске инфо С тим у вези и предшколци вртића „Палчица“ су добили поклон пакет основног школског прибора „Тортиља Мексикана“ и скромни допринос радосно и широког осмеха понети кући и допринети тој неопходној колекцији прибора за први разред.
Овај хуманитарни платнени ранац садржи основни школски прибор који чине оловке, бојице, распоред часова, као и оброк тортиља. Фото: Градске инфо „Ово је велика радост за нашу децу као што смо приметили приликом доделе пакетића и овом приликом се захваљујемо Тортиља Мексикани и захваљујемо се Предшколској установи „Радосно детињство“ јер су успоставили овакву сарадњу у корист наших малишана“, рекла је Далиборка Ракић, медицинска сестра у вртићу „Палчица“
У додели пакетића учествовало је њих 106 малишана предшколског узраста који су с поносом показивали своје награде које ће исто тако енергично показати својим родитељима. Фото: Градске инфо Lara – terapijski pas u društvu dece iz vrtića „Čuperak“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПУ „Радосно детињство“ и Тортиља Мексикана обрадовали све предшколце (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.