„Храна за уши“ од суботе на новосадским пијацама

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 14:22

„Храна за уши“ од суботе на новосадским пијацама

Први концерти у трећој сезони Хране за уши одржаће се у суботу на Лиманској пијаци и у недељу на Рибљој. Концерти почињу у 10 сати, а наступиће пијаниста Јожеф Ритер и виолинисткиња Бранислава Јованов. Изводиће композиције Ј. Брамса, В. А. Моцарта и других познатих композитора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << класичне музике. Фото: Уступљена фотографија „Дунавска соната осам година потврђује да класична музика има своје место у свакодневици модерног човека. Неопходно је само учинити је доступном и занимљивом публици, ван оквира предрасуда које владају да је резервисана за концертне дворане и „посебне“ људе“ – рекла је Милица Трифунов испред УГ Дунавска соната.
Храна за уши је пројекат који Дунавска соната реализује од 2020. године у сарадњи са Тржницом, а ове године концерти ће обухватити већину новосадских пијаца током августа, септембра и октобра.
Концерти су као и до сада бесплатни за све посетиоце, а одржавају се уз подршку градске Управе за културу Града Новог Сада.
Kubanero salsa festival od 25. do 28. maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Храна за уши“ од суботе на новосадским пијацама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.