Новосађани се на дирљив начин опростили од „Неовлашћеног сервисера“- ево како је Мишелук синоћ изгледао (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 09:25

Новосађани се на дирљив начин опростили од „Неовлашћеног сервисера“- ево како је Мишелук синоћ изгледао (ВИДЕО)

Поводом јучерашње вести о смрти Мирка Рашића, познатијег као “Неовлашћени сервисер”, Новосађани су емотивним чином одали почаст и опростили се од овог познатог аутомеханичара и инфлуенсера. Фото: Screenshot/Instagram/nsuzivo.rs Велики број његових поштовалаца и људи који су активно пратили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << његов рад, путем друштвених мрежа, синоћ су организовали спонтани скуп на Мишелуку. Људи су дошли са великим бројем аутомобила у част покојног јутјубера којем је, како кажу, “ауто био оно што је највише волео”.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


“Почивај у миру човече ведрог духа и насмејаног лица. Нека те анђели чувају, сада ћеш њима бити онај насмејани НЕОВЛАСЦЕНИ СЕРВИСЕР.” – само је један од коментара на Инстаграму.
Zašto danas Novosađani neće ići u pozorište? (sreda, 24. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани се на дирљив начин опростили од „Неовлашћеног сервисера“- ево како је Мишелук синоћ изгледао (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.