Нови Сад наредне сезоне само са једним представником у Супер лиги Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 15:25

Нови Сад наредне сезоне само са једним представником у Супер лиги Србије

Након јучерашњег ремија новосадске Младости ГАТ са Напретком из Крушевца постало је извесно да ће екипа са Новог насеља наредне сезоне поново у нижи ранг. Фото: ФК Војводина Младост утакмицу пре краја првенства има 30 бодова, четири мање од Радника из Сурдулице који ће заузети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 14. позицију.
Мање од Младости има само Колубара, која због казне од девет бодова сада има 29 поена и налази се на дну табеле.
То значи да ће наредне године, први пут од 2018. године Нови Сад у Супер лиги Србије представљати само један клуб – ФК Војводина. Тада, пре 5 година, ФК Пролетер ушао је у Супер лигу Србије, где је боравио све до прошле године, када га је на месту другог новосадског представника у елити заменила екипа Младости ГАТ.
Пролетер се, на крају те сезоне, фузионисао са екипом РФК Нови Сад, а препорођена екипа са Детелинаре ове сезоне изгледа неће успети да избори пласман у Супер лигу.
РФК се након 36 кола налази на седмој позицији табеле Прве лиге Србије, док су место суперлигаша загарантовали ИМТ и Железничар из Панчева.
По свему судећи, „Стара дама“ једина ће Новосађанима донети суперлигашки фудбал на „Карађорђе“, а уз то, црвено-бели играће и квалификације за Лигу конференција.
FSS zbog nameštaljki kaznio Kolubaru sa devet bodova, ispadaju iz Superlige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад наредне сезоне само са једним представником у Супер лиги Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.