Дојава о постављеним бомбама у новосадским школама

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 09:43

Дојава о постављеним бомбама у новосадским школама

У јутарњим часовима стигла је дојава да су постављене бомбе у неколико основих и средњој школи у Новом Саду. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Како сазнајемо за сада су евакуисане основне школе “Прва војвођанска бригада”, “Коста Трифковић”, “Соња Маринковић”, “Душан Радовић”, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << “Алекса Шантић”, “Иван Гундулић” и “Жарко Зрењанин” и “Јован Дучић” у Петроварадину.
Припадници Специјалне јединице за разминирање новосадске полиције су на терену и врше претрагу просторија у поменутим школа.
Deo Novog naselja bez vode zbog havarije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојава о постављеним бомбама у новосадским школама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.