Студенти ПМФ-а прославили апсолвентско вече (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 10:01

Студенти ПМФ-а прославили апсолвентско вече (ФОТО)

Студенти Природно-математичког факултета Универзитета у Новом Саду су у хотелу „Вила Москва“ прославили традиционално апсолвентско вече. Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Овогодишњи организатор, као и годинама уназад, био је Савез студената у сарадњи са Студентским парламентом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Природно-математичког факултета у Новом Саду.
Апсолвентско вече је ове године окупило преко 200 студената и професора овог факултета.
Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Апсолвентско вече је тренутак који на симболичан начин представља завршетак ваших основних студија и улазак у свет пословања, где се очекује да на најбољи начин демонстрирате знања и вештине која сте прикупили током четворогодишњег циклуса образовања. Јединствена прилика да се поново окупи једна генерација, вече када се сабирају утисци и када правимо следећи корак у нашем животу.
Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Већина студената се запита како су тако брзо пролетеле те четири године студирања и сети се својих првих студентских дана.
Тренутак у коме можете себи рећи да сте прешли дуг пут и дошли до краја једног прелепог животног периода.
Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Студенти су с пуно искрене радости и узбуђења прославили четири „преживљене“ године на факултету. Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Ништа што је вредно не долази на брзину. Константан и марљив рад су једини начин да се дође до резултата, који ће трајати.
Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Фото: Градске инфо/Невен Накрајкућин Pitali smo studente: Zašto ste upisali Prirodno-matematički fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студенти ПМФ-а прославили апсолвентско вече (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.