У понедељак обнављање прве вертикалне баште у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 19:56

У понедељак обнављање прве вертикалне баште у Новом Саду

Еколошко удружење „Зелени Сад“ из Новог Сада позива све грађане Новог Сада на облежавање Међународног дана биодиверзитета и сходно том еколошком празнику представља пројектну активности „Озелењавање вертикалне баште“ која ће се одржати у понедељак 22. маја са почетком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 18х на локацији угла Цанкареве и Светислава Касапиновића. Фото: Facebook/Ekološko udruženje Zeleni Sad Из удружења позивају да им се придруже грађани у обнављању прве вертикалне баште у Новом Саду, кроз садњу нових биљних врста, које носе посебну причу иза себе и указују на важност разноликости у природи.
Ovakvo nas vreme očekuje danas i sutra u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У понедељак обнављање прве вертикалне баште у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.