Овакво нас време очекује данас и сутра у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 10:03

Овакво нас време очекује данас и сутра у Новом Саду

Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода Србије (РХМЗ) данас ће у Новом Саду бити претежно сунчано и топло време, без могућности падавина. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Најнижа температура ове суботе износила је 12 степени, док ће максимална дневна ићи и до 26. подеока Целзијусове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скале.
Сличне временске прилике очекују Новосађане и сутра, за када се планира суво и претежно сунчано време. Температуре ће се кретати у интервалу од 13 до 26 степени.
Од понедељка се прогнозира погоршање времена, са могућим пљусковима и грмљавином.
Фото: Printscreen/РХМЗ Повољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Известан опрез се саветује срчаним болесницима, као и астматичарима у јутарњм сатима. Опрезност се препоручује свим учесницима у саобраћају.
Ovog vikenda obradujte svoja nepca! (20. i 21. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овакво нас време очекује данас и сутра у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.