Како да одеш на омладинску размену или волонтирање у иностранство?

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2023, 09:16

Како да одеш на омладинску размену или волонтирање у иностранство?

Информативни центар Фондације Темпус организује практичан, једночасовни вебинар намењен студентима, ученицима и младима од 13 до 30 година који желе да сазнају како се претражују могућности за одлазак на омладинску размену или волонтирање у иностранству кроз различите програме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и међународне организације. Фото: Pexels/Gustavo Fring На вебинару ће бити демонстрирано на који начин се могу користити платформе Европске уније, како се на њима креирају налози, као и поједине додатне функционалности у сврху образовања и усавршавања младих.
Учесници ће се упознати и са Eurodesk платформом која промовише прилике за мобилност младих у иностранству.
Вебинар се одржава у уторак, 23. маја, са почетком у 16 часова.
За учешће је потребно попунити кратак пријавни формулар до 23. маја у 12 часова.
Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (drugi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да одеш на омладинску размену или волонтирање у иностранство? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.