Локални омбудсман обилази пет месних заједница на територији Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 10:56

Локални омбудсман обилази пет месних заједница на територији Новог Сада

Омбудсман Града Новог Сада обићи ће пет месних заједница на територији нашег града током маја и јуна како би грађанима приближио рад ове институције. Фото: Градске инфо Распоред обилазака је следећи:
уторак, 23. маја – Меснa заједницa у Ветернику четвртак, 25. маја – Meсна заједница >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Сремској Каменици уторак, 30. маја –  Месна заједницу у Руменки четвртак 1.јуна – Месна заједница у Кисачу уторак 6. јуна- Месна заједница у Будисави Сви обиласци ће се одржати у термину од 10 до 12 часова. Приликом посете, грађани који имају притужбу на рад градских управа, посебних организација и служби Града Новог Сада, органа надлежног за правну заштиту имовинских права и интереса Града Новог Сада, као и других органа и организација, предузећа и установа чији је оснивач Град Нови Сад, а којима су поверена јавна овлашћења, моћи ће поднети притужбу Локалном омбудсману уколико су за то испуњени прописани услови, те је стога важно да приликом доласка понесу сву правно релевантну документацију.
Održan sastanak sa ciljem uspešnije realizacije aktivnosti u novosadskim školama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Локални омбудсман обилази пет месних заједница на територији Новог Сада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.