Дојаве о бомбама и у Новом Саду: Евакуисани факултети, Каменички институт и Спенс

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 09:55

Дојаве о бомбама и у Новом Саду: Евакуисани факултети, Каменички институт и Спенс

У току је евакуација јавних и спортских установа, тржних центара и факултета у Новом Саду због дојаве о постављеним бомбама, потврђено је Танјугу у МУП-у. Фото: Танјуг/Сава Радовановић За сада су евакуисани Спенс, Факултет техничких наука, Каменички институт, Железничка станица, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Филозофски факултет и тржни центар Меркатор.
На мејл адресе надлежних служби и медија стигла је порука у којој се наводи да су “Бомбе темпиране да данас, у току преподнева и раног поподнева детонирају“.
Полиција је на терену и обавља контролу објеката.
Situacija se smiruje, Sava u porastu, ali ostaje ispod linije vanredne odbrane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојаве о бомбама и у Новом Саду: Евакуисани факултети, Каменички институт и Спенс се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.