Где ће студенти прославити апсолвентске вечери ове године?

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 09:15

Где ће студенти прославити апсолвентске вечери ове године?

Пријемни испит био је први корак који смо морали да направимо како бисмо уписали жељени факултет. Обавезна предавања, вежбе, семинарски радови, колоквијуми и испити су били саставни део студентског живота, а а све се на крају заврши прославом апсолвентске вечери. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо/Божица Михајловић Апсолвентско вече се организује након одслушаног последњег семестра у току студија. Студенти га још називају и изласком без брига, јер су до тада апсолвирали све оно што студентски живот носи са собом.
Тренутак у коме можете себи рећи да сте прешли дуг пут и дошли до краја једног прелепог животног периода. Ако питате старије колеге, рећи ће вам да сте дошли до краја једног безбрижног периода и да након стицања дипломе прелазите у „зрело“ доба.
Припреме за апсолвентско вече крећу доста пре његовог самог одржавања. Главна брига за већину студената је шта обући и како се средити за последњу журку где ће се окупити већина колега из ваше генерације.
Једна стара пословица каже да одело не чини човека, па вам саветујемо да вам главни задатак ипак буде да се добро забавите и уживате. Проведите га са људима који су били уз вас током студија, али који ће ту бити и након завршетка истих.
Апсолвентско вече је и прилика да се дружите са професорима и асистентима у мало опуштенијој атмосфери. Искористите прилику да их питате оно што нисте у току студирања, али и покушајте да добијете савет и препоруку о следећем кораку у вашем животу.
Апсолвентско вече представља посебан тренутак за студенте, после кога неће све бити баш исто.
Студенти се традиционално на апсолвентским вечерима окупљају мају и јуну месецу, а ми смо се потрудили да сазнамо где ће се окупити ове године:
Апсолвентско вече Природно-математичког факултета 12. маја у вили Москва, Апсолвентско вече Економског факултета у Новом Саду 24. маја у ресторану Рибарац,  
Jade – neizostavan deo studentskog života

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где ће студенти прославити апсолвентске вечери ове године? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.