Одржан састанак са циљем успешније реализације активности у новосадским школама

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 16:59

Одржан састанак са циљем успешније реализације активности у новосадским школама

Чланица Градског већа за образовање Дина Вучинић одржала је данас, у Градској кући, састанак са представницима „Дома здравља Нови Сад“, Kоординационог тела за борбу против насиља у школама, покрајинским, као и градским омбудсманом, затим представницима Омладинског савеза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << удружења „ОПЕНС“ и Удружења за помоћ зависницима „Рестарт“. Фото: Град Нови Сад Састанак је организован на захтев директора Актива новосадских основних и средњих школа, а са циљем да се школама са територије Града пружи подршка, у виду предавања на различите теме којима ће координисати Градска управа за образовање.
Фото: Град Нови Сад Чланица Градског већа за образовање Дина Вучинић истакла је да предавања поменутих институција, установа и организација имају велики значај за новосадске ученике, али да је потребна интерсекторска сарадња и добра комуникација како би она била организована успешно.
Uprkos nevremenu, na Fruškoj gori bez intervencija – Čuvarska služba je bila u pripravnosti uz pojačano dežurstvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржан састанак са циљем успешније реализације активности у новосадским школама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.