Упркос невремену, на Фрушкој гори без интервенција – Чуварска служба је била у приправности уз појачано дежурство

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 16:35

Упркос невремену, на Фрушкој гори без интервенција – Чуварска служба је била у приправности уз појачано дежурство

Током јучерашњег дана, пале су велике количине падавина у Српској Атини али и у околним местима. У Новом Саду, комунална полиција и припадници МУП-а учествовали су у спашавању грађана које је задесила непогода. Фото: Hiking tour Serbia Коловози су били потопљени, прекривени шутом – који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је брзом интервенцијом уклоњен.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Контактирали смо НП “Фрушка гора”, а како кажу за НС Уживо на панонској лепотици није било сличних интервенција.
„Пала је велика количина кише. Приликом данашње контроле и обиласка, нисмо затекли да је негде дрво пало и препречило пут. У тренутку падања кише, саобраћај је био отежан. На делу између Лежимира и Ердевика, било је мањих земљаних наноса али се саобраћај нормално одвијао. У шуми сигурно постоје одломљене гране – али на асфалтном путу није било наноса. Наши људи су били константно на терену. Синоћ смо организовали и појачано дежурство. У случају да се деси непогода, дрво падне и препречи вам пут можете да контактирате полицију или нашу чуварску службу на број 021-463-666″– рекао је за НС Уживо Драган Видовић, помоћник директора НП “Фрушка гора”.
Sumnjate na štetu od vode na autu? Evo kako da ustanovite i rešite probleme poplavljenog vozila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Упркос невремену, на Фрушкој гори без интервенција – Чуварска служба је била у приправности уз појачано дежурство се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.