Припадници МУП-а синоћ показали хуманост и одговорност – на својим раменима преносили суграђане (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 10:11

Припадници МУП-а синоћ показали хуманост и одговорност – на својим раменима преносили суграђане (ФОТО/ВИДЕО)

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) синоћ су били распоређени по целом граду како би помогли возачима и пешацима које је невреме затекло на отвореном и пружили им неопходну заштиту. Према фотографијама које круже друштвеним мрежама, види се да су поред преданости >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << послу, укључили хуманост и племенитост, јер су на својим раменима преносили суграђане да не би ишли по потпољеним улицама.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Овакав гест полиције је одушево Новосађане, који су имали позитивне коментаре, а било је и оних шаљивих.
„Мене би вероватно оставили да се удавим.“
„Ко је мало крупнији биће препуштен судбини“, гласили су само неки од коментара.
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Припадници МУП-а синоћ показали хуманост и одговорност – на својим раменима преносили суграђане (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.