РХМЗ упозорио: Водостај Дунава код Новог Сада у порасту

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:35

РХМЗ упозорио: Водостај Дунава код Новог Сада у порасту

Водостај Дунава је у порасту са тенденцијом умереног пораста наредна четири дана, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Србије. Фото: Градске инфо Према последњим мерењима, тренутна висина водостаја Дунава код Новог Сада износи 384 цм, док се за сутра планира додатно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << повећање за 15 цм, па ће износити 399 цм.
Да је ситуација за суграђане за сада безбедна, потврђује чињеница што је граница редовне одбране града од Дунава 450 цм, а граница ванредне одбране 700 цм, што је више од 200 цм више у односу на тренутно стање.
Водостаји на Дунаву су у домену средњих и средње високих. Температура воде на Дунаву износи око 14.6 °Ц.
Ovog četvrtka “Čuvari galaksija“ stižu u Futog (četvrtak, 18. maj)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ упозорио: Водостај Дунава код Новог Сада у порасту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.