Стање на новосадским путевима после синоћног невремена

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:07

Стање на новосадским путевима после синоћног невремена

Нови Сад је синоћ погодило страшно невреме, које је паралисало већи део саобраћајница. У кратком временском року пала је велика количина воде. Сви људи који су остали “заглављени”, полиција је интервенисала Фото: НС уживо Комуналне екипе су синоћ биле на терену и радили на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << санацији настале штете, односно шута које је невреме нанело.
Од јутрос, застој у саобраћају приметан је на више новосадских улица. Наиме, колапс је ка Новом Саду између “Матијевића” и кружног тока.
Ситуација ни јутрос није ништа боља, с обзиром да је саобраћај од Сајлова до Железничке станице једва покретан.
-Довољно је рећи да сам путовала од Сајлова до центра града сат времена. Ову руту свакодневно прелазим за 20-25 минута – написала нам је читатељка.
Наиме, радови на коловозу су ове недеље започети у Темеринској улици. У овом делу, саобраћај се одвија по измењеном режиму успорено и отежано. Од јутрос је и на овом делу приметна формирана колона возила.
Како су метеоролиза најавили, киша се очекује и сутра.
Jelušić: Sve pumpe rade, havarije se saniraju! Gradonačelnik Đurić na terenu u službi građana!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стање на новосадским путевима после синоћног невремена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.