Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 23:39

Јелушић: Све пумпе раде, хаварије се санирају! Градоначелник Ђурић на терену у служби грађана!

Члан Градског већа за комуналне послове Здравко Јелушић дао је изјаву поводом временских неприлика које су се догодиле у Новом Саду.
“Морам да похвалим и Ватрогасну бригаду, али и добровољна ватрогасна друштва >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која у овом моменту испумпавају воду која је у овим моментима допрла у подруме“, истакао је Јелушић.
Он је такође истакао да све пумпе раде, те да није дошло до застоја на централном пречишћивачу.
“Иза мојих леђа ситуација је била критична, али ЈКП Чистоћа је очистила сливнике и видите да је ситуација сада коректна“, поентирао је на крају.

На лицу места нашао се и градоначелник Новог Сада, Милан Ђурић, који је изашао на терен како би био у служби својим грађанима!
Policija evakuisala ljude sa krovova automobila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јелушић: Све пумпе раде, хаварије се санирају! Градоначелник Ђурић на терену у служби грађана! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.