Град Нови Сад исказао захвалност медицинским сестрама: Ђурић честитао дан Дан медицинских сестара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 18:11

Град Нови Сад исказао захвалност медицинским сестрама: Ђурић честитао дан Дан медицинских сестара

Поводом Међународног дана медицинских сестара, градоначелик Новог Сада Милан Ђурић угостио је, на свечаности уприличеној у просторијама Градске куће, медицинске сестре запослене у предшколској установи „Радосно детињство“. Пријему су присуствовале и чланица Градског већа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за образовање Дина Вучинић, као и директорка ПУ „Радосно детињство“ Маја Попов.
„Пожртвовање, племенитост, љубав према послу, одговорност и велики рад, то је оно што нас све чини поносним када говоримо о нашим медицинским сестрама које свакодневно воде бригу о малишанима Предшколске установе Радосно детињство. Свесни смо да су иза вас тешке године, посебно оне током епидемијске кризе, али ви сте из сви тешких ситуација излазиле још јаче, а наша деца била још безбеднија. Желео сам да Вам на овај начин, у Градској кући, на Међународни дан медицинских сестара, на ваш дан, кажем једно велико хвала у име свих Новосађана, и оних малих о којима свакодневно бринете, и нас нешто већих, старијих. Бескрајно сам поносан на све наше медицинске сестре, на вас 168 које сте део колектива Радосно детињство, и на све ваше колегинице у Новом Саду.“
Фото: Град Нови Сад „Ваш посао је и одговоран и тежак, а опет све то радите са осмехом. Ви сте стуб нашег здравственог система, и једнако важне без обзира на то да ли радите са малим или са великим пацијентима. Град Нови Сад ће и даље настојати да вам обезбеди што боље услове за рад у новим и модерно опремљеним вртићима, а стално унапређење вашег материјалног положаја је један од приоритета наше државне политике. Хвала вам на свему што сте чинили и што чините. Мали Новосађани су у сигурним рукама. И нема ништа важније од тога. Срећан вам ваш празник 12. мај“, рекао је Ђурић.
Centar “Srce” dobio povećan broj poziva od prošle srede: Javlja se i veliki broj roditelja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Град Нови Сад исказао захвалност медицинским сестрама: Ђурић честитао дан Дан медицинских сестара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.