Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 09:13

Ево како можете да транспортујете вашег љубимца аутобусом и да ли сте дужни да му платите посебну карту за вожњу?

Све чешће се сусрећемо са ситуацијом да видимо животињу у градским и приградским аутобусима, како се возе склупчани у ћошку чекајући станицу. Фото: Ј. Ђорђевић/Политика Иако су мишљења за овакве ситуације подељена, коментари се нижу и полемика се “диже” – да ли је животињи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << место у аутобусу? Поставља се питање шта да ураде у таквој ситуацији и да ли је по закону да љубимац сме да уђе у аутобус?
Тим поводом, контактирали смо ЈГСП “Нови Сад” у циљу информисања грађана и донели решење дилеме.
Фото: Градске инфо Како за НС Уживо кажу из овог предузећа, у складу са одредбом оснивача предузећа, у аутобусима ЈГСП „Нови Сад“ дозвољено је уношење паса и мачака уз коришћење одговарајуће опреме. Под тим се подразумева поседовање одговарајућих транспортера. Власник љубимца није дужан да плати посебну карту за њихов превоз.
Многобројне су и ситуације, када пас сам уђе у аутобус и “одвезе” се до станице која му је “потребна”. Иако нису у транспортеру, они седе мирно и никог не дирају. Пишите нам у коментарима ваше мишљење на овакве ситуације.
Da li je danas majski petak ili septembarski petak?(petak, 12. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како можете да транспортујете вашег љубимца аутобусом и да ли сте дужни да му платите посебну карту за вожњу? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.