Мини одмор данас готов

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 13:13

Мини одмор данас готов

Овогодишњи мини одмор, у трајању од четири дана – данас се званично завршио. Наиме, следеће године у ово време спојиће се Васкрс и Празник рада, што значи да вас следеће године очекује одмор од скоро седам дана Фото: Танјуг/Тара Радовановић Иако је можда још увек рано причати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о овој теми, добро је знати да вам следеће године следује шест нерадних дана.
Према календару, првомајски празници 2024. године, празноваће се у среду и четвртак, док ће се 3. маја прослављати Велики петак.
Један од најважнијих хришћанских празника – Васкрс, прослављаће се 5. маја. У понедељак, 6. маја, прослављаће се Васкршњи понедељак који је такође нерадни дан.
Католички Ускрс следеће године “пада” 31. марта.
Kako bi izgledao život da svaka radna nedelja počinje sredom? (sreda, 3. maj)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мини одмор данас готов се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.