Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 13:46

Јагодинац разбија по Новом Саду

Просторије Српске напредне странке на Булевару ослобођења синоћ су демолиране од стране  М. Р. (1993.) из Јагодине.
Како незванично сазнајемо из извора блиског полицији, починилац је родом из Јагодине, те је јасно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зашто се није либио да уништава имовину Новог Сада.
М.Р. је већ познат полицији због свог вандалског понашања, угрожавања безбедности грађана и промовисања мржње и нетрпељивости приликом протеста на Шодрошу.
Да ли такозвани еколози на овај начин показују бригу о Новом Саду?
Подсећамо, просторије Српске напредне странке, на адреси Булевар ослобођења 34, већ су биле на мети удара прошле године.
Оно што занима јавност Новог Сада је ко и са којим циљем организује долазак ових насилника у Нови Сад? Узимајућу у обзир да је у питању исти локал који је пре годину дана уништавао син Борислава Новаковића, још једног самозваног еколога, а заправо политичара који лажима, манипулацијама и насиљем покушава да скрене пажњу јавности на себе и странку којој припада (Народна странка Вука Јеремића), можда можемо да наслутимо из чије кухиње долази овај вид страначког деловања.

Počeli radovi na uređenu platoa između sportske hale i bazena na Slanoj bari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јагодинац разбија по Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.