У току уређење квартова у Новом Саду (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 12:22

У току уређење квартова у Новом Саду (ФОТО)

Град Нови Сад спроводи интензивну акцију уређења градских квартова. У оквиру предвиђених активности реализује се поправка саобраћајних површина, уређење зеленила, чишћење јавних површина, уклањање депонија, чишћење запушених сливника, санација дечијих игралишта, спортских >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << терена и урбаног мобилијара, замена неисправних сијалица на стубовима јавног осветљења, уклањање графита и други радови који се односе на редовно одржавање.
Радове изводе јавно-комунална предузећа по налозима и уз надзор Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције.
Циљ акције је да се блоковске површине учине што лепшим, уређенијим и функционалнијим, како би грађани имали адекватан простор у коме могу проводити пријатне и квалитетне тренутке, у дружењу, игри, разоноди или релаксацији.

Salajka – jedan od najstarijih delova Novog Sada (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У току уређење квартова у Новом Саду (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.