Завршена реконструкција паркиралишта на Булевару ослобођења

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 09:50

Завршена реконструкција паркиралишта на Булевару ослобођења

Реконструкција паркиралишта на Булевару ослобођења, коју изводи ЈКП “Паркинг сервис”, завршена је на десној страни Булевара, од Улице Пап Павла до раскрснице са Футошком пијацом. Радови су завршени успешно и пре планираног рока.
Радови су већ настављени  на левој страни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Булевара. Да подсетимо да ће у току ове реконструкције  бити урађена газећа површина, а повећавају се и сређују тзв. баштице, које се налазе око стабала која су посађена на том потезу. Овом приликом ће бити реконструисано 105 паркинг места, од чега 5 паркинг места за особе са инвалидитетом.
Из ЈКП „Паркинг сервис“ моле грађане за разумевање и стрпљење док трају радови.
Bejbi utorak u Novom Sadu! (utorak, 25. april)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршена реконструкција паркиралишта на Булевару ослобођења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.