Реконструкција вртића “Чаробни брег“ на Клиси у току (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 15:00

Реконструкција вртића “Чаробни брег“ на Клиси у току (ФОТО)

Проблем око листе чекања уписа деце у вртиће из дана у дан постаје све мањи, а за то су заслужне бројне реконструкције, надоградње, али и изградња нових вртића које се у Новом Саду aктивно дешавају у претходном периоду. Фото: Градске инфо Тренутно је у току реконструкција вртића >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ‘’Чаробни брег’’ на Клиси, којом ће вртић који тренутно похађа четири групе, у узрасту од 3 године до поласка у школу, знатно повећати своје капацитете у раду и подићи рад ПУ ‘’Радосно детињство’’ на виши ниво.
Што се тиче радова на реконструкцији ‘’Чаробног брега’’ који се налази на адреси Клисански пут 165, постављене су скеле, избијени прозори, те је приметно да радови, из дана у дан, све више напредују.  
Подсећамо, проблематика око дугачке листе чекања за упис деце у вртић на Клиси решила се у октобру 2021. године, изградњом новог вртића на три нивоа, у Ораховој улици.
Вртић ‘’Крцко Орашчић’’ важи за један од најлепших и најмодернијих вртића које Нови Сад тренутно поседује, а у њега је уписано око 300 деце, у 14 васпитних група.

Како из градских власти истичу, непрестаним улагањем у новосадске вртиће, циљ је да листе чекања постану прошлост и да сва деца могу да похађају вртић у делу града у коме станују.
Градоначелник Милан Ђурић је, у својој недавној посети радовима на надоградњи вртића у Ковиљу, који ће након завршених радова моћи да похађа деведесеторо деце више, подсетио да Град Нови Сад не само да гради вртиће него је и један од првих градова у земљи који је деци омогућио бесплатан боравак у њима.
У 2023. години обезбеђена су средства за боравак више од 17.300 деце у вртићима ПУ ‘’Радосно детињство’’, али и субвенције за ону децу која похађају приватне вртиће.
Koja naučna otkrića su zauvek promenila industriju zabave u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реконструкција вртића “Чаробни брег“ на Клиси у току (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.