Почела акција уређења квартова по налогу градоначелника – Ново насеље прво на листи!

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 10:49

Почела акција уређења квартова по налогу градоначелника – Ново насеље прво на листи!

У оквиру акције уређења квартова, која се реализује по налогу градоначелника Милана Ђурића, данас је на Новом насељу почела реконструкција једног од првих блокова који ће се радити. Радови се изводе на подручју Месне заједнице Гаврило Принцип, на потезу улица Стевана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Христића и Партизанских база.
Од јутрос екипе јавних комуналних предузећа интензивно раде на реконструкцији којом ће овај кварт бити обучен у ново рухо.
Ради се на реконструкцији игралишта, клупа, путева, обнављању зеленила, постављању нових корпи за отпатке и генералном решавању свих потенцијалних недостатака на овом подручју.
Koncert bendova Proto tip i „Sitzpinker“ u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела акција уређења квартова по налогу градоначелника – Ново насеље прво на листи! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.