Пробни пријемни испит на Природно-математичком факултету у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 09:15

Пробни пријемни испит на Природно-математичком факултету у Новом Саду

Савез студената у сарадњи са Студентским парламентом ПМФ-а и ове године је припремио седми по реду пробни пријемни испит за упис на Природно-математички факултет у Новом Саду. Фото: Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине Ово је прилика за све матуранте да провере >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << своје знање из области за коју сте се одлучили и упознали се са концептом пријемног испита који их очекује након завршене средње школе.
Пробни пријемни испит ће се одржати 29. априла 2023. године са почетком у 12 и 15 часова.
Пробни пријемни испит ће се одржати у амфитеатрима А1, А5 и А7 на Департману за математику и информатику и Департману за физику Природно-математичког факултета (Трг Доситеја Обрадовића 3, Нови Сад). Пробни пријемни из математике и информатике почеће у 12 часова, а полагање пробног пријемног испита за остале смерове почиње у 15 часова.
Пробни пријемни испит је потпуно бесплатан, а сви заинтересовани се могу пријавити попуњавањем формулара.
Пријаве су могуће до 27. априла до 12 часова. За више информација запратите наш инстраграм налог Савеза студената или инстаграм налог Студентског парламента.
У случају недоумица можете се обратити и путем мејла: savezstudenatapmfa@gmail.com
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Prirodno-matematički fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пробни пријемни испит на Природно-математичком факултету у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.