Ако монархиста не зна пуно о краљевима, шта онда зна о патриотизму?

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 20:27

Ако монархиста не зна пуно о краљевима, шта онда зна о патриотизму?

На данашњем неуспелом скупу лажних патриота у Новом Саду, окупио се изузетно мали број људи. Скупу који је једва окупио шестстотина људи су се обратили неки од лидера ових странака и покрета, а међу њима је био и Војислав Михаиловић. Фото: Војводина уживо Када се обраћао Војислав >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Михаиловић, на почетку је рекао да се налазимо недалеко од споменика краља Александрар I који је ослобађао Косово, а заправо је у питању споменик краљу Петру I. Наставио је даље да прича о успесима краља Александра, мислећи заправо на краља Петра I, што је изазвало смех и чуђење појединаца. Војислав Михаиловић, представља се као велики монархиста, а не зна испред чијег споменика се налази и не зна шта је који краљ радио.
Војислав Михаиловић можда има проблем и са читањем, јер на споменику, јасно пише у чију част је направљен.
Фото: Војводина уживо Такође, Војислав Михаиловић, који се представља као велики патриота каже да је ослобађано Косово, а не Косово и Метохија, користећи наратив запада, који јужну покрајину назива само делом њеног пуног имена.
Слика коју је направио наш портал, јасно показује колико се “патриота” окупило испред споменика данас. Нажалост, добили су и изузетно лошу лекциију из историје.
Неуспело окупљање лажних патриота, на које су позвали Двери, Покрет обнове Краљевине Србије, Заветници, Нова Демократска странка Србије, завршен је око 19.00 часова, а након завршеног скупа на Позоришном тргу окупљени су кренули у шетњу градским улицама, где је њих двестотинак блокирало улице града Новог Сада и на тренутак зауставио нормално функционисање саобраћаја.
Pukao protest lažnih patriota (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако монархиста не зна пуно о краљевима, шта онда зна о патриотизму? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.