Хуманитарни фудбалски турнир „Играј за Космет“ у Новом Саду окупио малишане из клубова широм Србије (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 18:00

Хуманитарни фудбалски турнир „Играј за Космет“ у Новом Саду окупио малишане из клубова широм Србије (ВИДЕО)

Данас је на стадиону Црвене Звезде из Новог Сада (Темерински пут бб) организован хуманитарни турнир у фудбалу под називом „Играј за Космет“.
На турниру се такмиче деца 2015. и 2016. годиште из чак осма екипа из Србије. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новосадски представници су ФК Динамо и РФК Нови Сад, док су у „Спрску Атину“ дошли да подрже ову акцију и клубови ФК Црвена звезда, ФК Спартак Суботица, ФК Инђија, ФК Словен из Руме, ФК Раднички из Сремске Митровице као и малишани из ФК Лознице.
Овај једнодневни хуманитарни турнир је организован у сарадњи Црвене звезде из Новог Сада и хуманитарне организације „Сви за Космет“.
Тимови су прво одмерили снаге у групама по четири екипе, да би затим првопласирани укрстили копља у великом финалу за пехар.
Након турнира деца су присуствовала и јединственом културно – уметничком програму, који је заокружио овај сјајан турнир.
Велики одзив на теренима на Најлону, како играча тако и млађих и старијих гледалаца показао је колики је значај оваквих манифестација и уцртао пут за будуће акције ове природе.
Малишани из Србије успели су кроз дружење и спортско надметање да помогну својим вршњацима са Косова и Метохије и пошаљу им снажну поруку подршке.
Svi novosadski klubovi – znate li da ih nabrojite? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни фудбалски турнир „Играј за Космет“ у Новом Саду окупио малишане из клубова широм Србије (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.