Медаља за новосађанина првог дана Европског првенства у самбоу(ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 17:45

Медаља за новосађанина првог дана Европског првенства у самбоу(ФОТО)

Данас на Европском првенству у самбоу наши представници су имали прилику да се покажу, а најуспешнији је био Новосађанин Милош Самарџић, који је освојио бронзу. Фото: Screenshot Instagram Самарџић се борио у категорији сениора, а у борби за бронзу победио је такмичара из Белгије.
У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << категорији сениора борио се Симић Дамјан, који је поражен у првом колу од представника Грузије, а представник за квалификацију комбат игре Стефан Жупарић, такође није прошао даље.
Фото: Screenshot Instagram Сутра су на такмичарском програму Иван Дела Кроче, Богдан Швоња, Владимир Гајић и Душан Јандрић.
Подсећамо, Европско првенство у самбоу у Тел Авиву почело је данас и трајаће до недеље, а Србију представља 16 такмичара у свим категоријама
Фото: Уступљена фотографија – Обзиром да смо на прошлогодишњем првенству имали чак 12 медаља, сматрам да је реално да очекујемо озбиљне резултате – рекла је за наш портал тренер, репрезентативка и освајачица многобројних медаља Ивана Јандрић.
Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Сви за Космет“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медаља за новосађанина првог дана Европског првенства у самбоу(ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.