Данас и сутра на Тргу слободе Манифестација „Чаролија Ускрса“

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 13:38

Данас и сутра на Тргу слободе Манифестација „Чаролија Ускрса“

Празнична атмосфера и овог викенда се наставља на Тргу слободе у Новом Саду. Фото: Pixabay/JESHOOTS-com  
Манифестација „Чаролија Ускрса“ која слави ускршње празнике по јулијанском и грегоријанском календару, има за циљ да пружи незабораван доживљај за целу породицу.
Поведите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << своје малишане 15. и 16. априла на дружење и креативне активности, које ће се одржавати у центру Новог Сада од 11 до 14 часова. Уз креативне радионице, током манифестације ће бити организовани и други едукативни, забавни и уметнички програми који се одвијају на различитим пунктовима и сви у бесплатни.
Осим тога, на Ускрс 16. априла, сви малишани ће добити ускршње поклончиће које им поклања Матис Група.
Vlasnica prve dečije koncept radnje opet obradovala mališane i roditelje za uskršnje fotografisanje (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас и сутра на Тргу слободе Манифестација „Чаролија Ускрса“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.