Где Новосађани бирају да отпутују за Ускрс?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 15:27

Где Новосађани бирају да отпутују за Ускрс?

Пракса одласка на путовање током празника све је чешча, а ми смо истраживали које су то популарне дестинације за Новосађане који се одлуче да отпутују негде како би искористили ових пар нерадних дана. Фото: Градске инфо „Имамо доста дестинација у понуди, а наши суграђани су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << веома расположени за путовања, чак и током ових Ускршњих празника. Неке од најатрактивнијих понуда су рецимо Италија, односно Милано или Тоскана. Такође, доста упита нам је стигло и за Египат, тачније Хургаду. У суштини, где год је остало места, људи су заинтересовани, претпостављамо јер сви желе да побегну из града и да искористе сваки слободан дан који имају“, рекла је Анђела, из туристичке агенције „Октопод“.
На питање да ли Новосађани чешће путују или остају код куће, наша саговорница одговара да се традиција остајања код куће све више губи, а да су људи све мање заинтересовани за прослављање празника код куће и у кругу породице где се посвећују фарбању јаја и слично. Како она наводи, пракса је показала да људи много раде, а имају мало слободног времена које ипак одлучују да утроше на путовање, па чак и током великих празника.
„У овом периоду Васкрса најчешће се траже аранжмани који укључују две до три ноћи, наравно у зависности од превоза и програма путовања. Рецимо пут у Тоскану који укључује пет дана, а два ноћења износи 160 евра, међутим пошто су остале неке од последњих соба, њихова цена је сада 109 евра. Наравно, оне дестинације са више ноћења су мало скупље, док је за одлазак у Хургаду потребно издвојити 500 евра по особи за седам дана“, преноси портал НС уживо.
Gradonačelnik Đurić: U OŠ “Vasa Stajić” uloženo 262 miliona dinara, Medicinska škola dobija 16 novih učionica

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где Новосађани бирају да отпутују за Ускрс? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.