У току реконструкција паркинга на Булевару ослобођења, овог лета и прво асфалтирање Булевара (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 15:00

У току реконструкција паркинга на Булевару ослобођења, овог лета и прво асфалтирање Булевара (ФОТО)

На Булевару ослобођења од Улице Пап Павла до Јеврејске улице у току су радови на обнављању паркиралишта за аутомобиле. Фото: Градске инфо Радови на овом потезу, са обе стране Булевара, почели су 5. априла када је ЈКП „Паркинг сервис“ изашло на терен.
У питању је реконструкција >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 105 паркинг места која ће трајати 90 дана, тј. до почетка јула.
Како је саопштило ЈКП „Паркинг сервис“, ради се газећа површина, а биће повећане и сређене „баштице“ око постојећих стабала на овом делу Булевара ослобођења.
Од 105 реконструисаних паркинг места, пет је намењено особама са инвалидитетом.
ЈКП „Паркинг сервис“ прошле године реконструисало је 125 паркинг места са десне, парне, стране Булевара, од раскрснице са Булеваром Краља Петра I, до раскрснице са улицом Новосадског сајма.
Такође, пре тога, реконструисано је паркиралиште на Булевару ослобођења од Булевара Јаше Томића до Булевара Краља Петра I, са обе стране, и на том потезу је урађено 350 паркинг места, као и непарна страна на Булевару ослобођења од Булевара Краља Петра I, до улице Пап Павла, када је урађено 130 паркинг места.
У 2023. години буџети Града и Покрајине предвиђају укупно око 2 милијарде динара за путну инфраструктуру, од којих ће највећи део бити намењен за поправку коловоза. Фото: Градске инфо У склопу радова на одржавању и репарацији коловоза можда и највећи пројекат је обнова асфалта на Булевару ослобођења, у пуној дужини од скоро 3 километра, први пут од када је изграђен.
Радови у деоницама од Моста слободе до Железничке станице у плану су за јул и август месец.
Подсећамо, ЈКП „Паркинг сервис“ најавило је да поводом ускршњих празника, од петка до понедељка паркинг неће бити наплаћиван. Од петка 14. априла до понедељка 17. априла 2023. године паркирање ће бити бесплатно.
„Током празника дежураће екипа „паук” службе“, наводе из овог предузећа.
Редовна наплата паркирања наставља се у уторак 18. априла 2023. године.
Detaljna vremenska prognoza za praznike: Smena sunca, oblaka, kiše i grmljavine u Novom Sadu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У току реконструкција паркинга на Булевару ослобођења, овог лета и прво асфалтирање Булевара (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.