Хуманитарни концерт „Заједно за Максима“ у понедељка у Ректорату

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 13:11

Хуманитарни концерт „Заједно за Максима“ у понедељка у Ректорату

У понедељак, 17.04.2023. од 19 часова, у свечаној сали Ректората Универзитета у Новом Саду (др Зорана Ђинђића 1) одржаће се хуманитарни концерт за помоћ у лечењу малог суграђанина Максима Гавриловића. Фото: Тате Новосађани Концерт организује Фондација Тате Новосађани, уз подршку АКУД >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Соња Маринковић и Ректората.
На концерту ће наступити афирмисани, млади уметници, пореклом са наших простора, који тренутно раде на Универзитетима широм Европе.
Конкурс за стипендирање студената Фонда за младе таленте отворен до 16. априла

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни концерт „Заједно за Максима“ у понедељка у Ректорату се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.