РФК Нови Сад данас дочекује Лозничане у Челареву

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 10:40

РФК Нови Сад данас дочекује Лозничане у Челареву

РФК Нови Сад данас ће у 16 часова на стадиону ЧСК у Челареву дочекати екипу Лознице у оквиру 29. кола Прве лиге Србије. Фото: РФК Нови Сад Екипа из Новог Сада жели да настави уздизање форме, након што је после пет мечева без победе коначно тријумфовала против шабачке Мачве.
Са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << друге стране, Лозничани су имали „црни низ“ од 10 мечева без победе, али су га такође прекинули тријумфом против Златибора у прошлом колу.
У претходном дуелу ове две екипе у Лозници славио је РФК, и то убедљиво, резултатом 1:4. РФК је тренутно четвртопласирани на табели Прве лиге Србије, са истим бројем бодова као петопласирана Сремска Митровица. Пет бодова више има Графичар, који због своје повезаности са Црвеном звездом не може у виши ранг, те су „Канаринци“ ефективно трећи.
Лозница, са друге стране, води борбу за опстанак. Налазе се на 14. позицији са 27 бодова, три више од Рада на 15. месту, а пет мање од Металца који је тринаести.
Посећамо, РФК мечеве на којима је домаћин не игра на свом стадиону на Детелинари због радова, већ наступа на стадиону ЧСК-а у Челареву.
Vojvodina pobedom nad Novim Pazarom oborila rekord star 15 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РФК Нови Сад данас дочекује Лозничане у Челареву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.