ЈГСП “Нови Сад” тражи раднике који ће контролисати и пребројавати путнике, а ево колико ће се новца издвојити за то

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 08:12

ЈГСП “Нови Сад” тражи раднике који ће контролисати и пребројавати путнике, а ево колико ће се новца издвојити за то

ЈГСП тражи путем јавне набавке најбољег понуђача, односно фирму која ће запослити раднике који ће контролисати број путника и попуњеност капацитета превоза у возилима због додатне контроле адекватности превозника. Фото: Градске инфо Из ГСП-а наводе да је ово уобичајена вишегодишња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пракса којом предузеће прати токове кретања путника, како би њихове потребе за услугом превоза могле да се ускладе са поласцима, чиме се постиже квалитетан и функционалан јавни превоз.
Предвиђено је и контролисање поседовања важећих карата за превоз, с обзиром да је свака плаћена карта уједно и корак ка побољшању услуге превоза. За овај посао градски превозник планира да потроши 4 милиона динара за годину дана, а плаћаће се по сату ангажовања радника.
Za deset godina na Sajlovu urađeno 37 novih ulica, u prvi vrtić uloženo 292 miliona dinara (Foto)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈГСП “Нови Сад” тражи раднике који ће контролисати и пребројавати путнике, а ево колико ће се новца издвојити за то се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.