Конференција студената Технолошког факултета и ове године на Златибору (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 12:46

Конференција студената Технолошког факултета и ове године на Златибору (ВИДЕО)

Студентски парламент и Студентска унија Технолошког факултета у Новом Саду организују Конференцију студената технолошког факултета „КОНСТ“.
У разговору са Ањом Таушан, која је један од организатора Конференције, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << покушали смо да сазнамо шта је то што студенти могу да очекују од овогодишњег дружења.
Конференција се одржава од 20. до 23. априла у смештајним капацитетима студентског одмаралишта Ратко Митровић на Златибору. Ово је четврта по реду Конференција која је подржана и од стране Технолошког факултета у Новом Саду.
Очекује се учешће преко 200 студената са Технолошког факултета у Новом Саду, али и колега са Технолошко-металуршког факултета Универзитета у Београду.
Oвогодишња конференција носи назив три у један, а састоји се из три сегмента. Први сегмент је панел дискусија са различитим компанијама, други је безбедност и заштита на раду, а трећи такмичење у студији случаја. Студенти ће имати прилику да чују стручна предавања из поменутих области, али и да учествују у радионицама и тематским предавањима која ће бити организована у склопу конференције. Такође, моћи ће да учествују у радионицама и тематским предавањима која ће бити организована у склопу конференције.
Фото: Градске инфо Велики број студената током студирања осим формалног дела образовања не учествује и не схвата значај неформалног дела образовања. Данас тај сегмент има огромну улогу у процесима Високог образовања и едукације студената и управо овај вид самоорганизовања студената, представља одличну подлогу која је студентима неопходна за даљу афирмацију.
Осим формалног дела, у склопу конференције биће организоване и студентске журке, где ће студенти моћи да наставе дружење у опуштенијој атмосфери.
Више информација можете пронаћи на званичним страницама инстаграм профила организатора.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Tehnološki fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конференција студената Технолошког факултета и ове године на Златибору (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.