Ђурић честитао Ускрс свим верницима који га прослављају по грегоријанском календару

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 15:46

Ђурић честитао Ускрс свим верницима који га прослављају по грегоријанском календару

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић честитао је предстојећи Ускрс свим верницима који тај хришћански празник прослављају по грегоријанском календару. Фото: Instagram/milandjuric_gradonacelnik „Честитам Ускрс, дан Христовог васкрсења, свим верницима који га обележавају по грегоријанском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << календару са жељом да највећи хришћански празник проведу у кругу најближих, у миру, здрављу, благостању и радости. Христово васкрсење као симбол спасења треба свима нама да буде подсетник на то да негујемо универзалне људске вредности међусобног поштовања и солидарности, и да на тим темељима у нашем мултинационалном и мултиконфесионалном Новом Саду градимо заједничку будућност. Срећан Ускрс“, навео је градоначелник Ђурић у честитки.
Grade se objekti za višečlane porodice – kako do solidarnog stanovanja u Novom Sadu? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђурић честитао Ускрс свим верницима који га прослављају по грегоријанском календару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.