Град помаже да стекнете свој “кров над главом”; Расписан јавни позив за куповину солидарних станова на улазу у Ветерник, погледајте услов

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 12:26

Град помаже да стекнете свој “кров над главом”; Расписан јавни позив за куповину солидарних станова на улазу у Ветерник, погледајте услов

Град Нови Сад расписао је јавни позив за куповину солидарних станова у Улици Момчила Тапавице, на улазу у Ветерник. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Да бисте могли да се пријавите за куповину стана, по цени од 1000 евра по квадрату, морате испуњавати више услова- да будете држављани Србије, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са пребивалиштем у Новом Саду, да не поседујете стан или кућу на подручју Србије или да некретнину нису отуђили у претходне три године. Веома важан услов за конкурс је и тај да својим средствима пријављени не могу да реше стамбену потребу по условима који важе на тржишту.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Рок за пријаву на конкурс је 30 дана, а своје пријаве можете поднети Стамбеној комисији путем Градске управе за имовину и имовинско-правне односе.
Подсећамо, у 2020. години спроведени су поступци за куповину и доделу станова у јавној својини града, на локацији Кисачка 55 и то кроз 17 уговора о куповини и 4 уговора о додели станова. У 2021. години кроз 2 јавна позива за овај вид стамбене подршке одређено је 25 станова на локацији Момчила Тапавице бб. У другом јавном позиву одређено је још 8 станова на више градских локација.
Реконструкција 105 паркинг места на Булевару ослобођења, радови од Пап Павла до Јеврејске

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Град помаже да стекнете свој “кров над главом”; Расписан јавни позив за куповину солидарних станова на улазу у Ветерник, погледајте услове се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.