Завирите у новосадске подземне гараже (ВИДЕО/ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 14:43

Завирите у новосадске подземне гараже (ВИДЕО/ФОТО)

Радови на обе подземне јавне гараже у Новом Саду теку планираном динамиком, а како њихова градилишта изгледају, погледајте у видеу:
Подземна гаража код Бановине прва ће, од две гараже, дочекати новосадске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аутомобиле. Према извођачу радова, предузећу „Инобачка“, тренутно се изводе инсталатерски радови, а паркинг места биће обележена крајем маја.
Како се наводи на сајту “Инобачке“, они ће као генерални извођач грађевинских радова ангажован од стране “Јавне Гараже” д.о.о. већ у току лета  створити предуслове Граду Новом Саду да отпочне са радовима на планираном партерном уређењу, а све како би грађани Новог Сада до краја ове календарске године могли да користе јавну гаражу код зграде Бановине.
Гаража поседује два нивоа, на којима ће бити распоређено 167 паркинг места.
Улаз у Гаражу биће на углу Улице Жарка Зрењанина и Улице владике Платона, а излаз до зграде Бановине са супротне стране.
Радови на градилишту јавне подземне гараже у Улици Модене такође се одвијају планираном динамиком. Тренутно су у току ископи и осигурање темељне јаме, а план је да се у наредна три месеца изврши комплетан ископ главног објекта, као и да се избетонира конструкција.
Ова гаража имаће три нивоа, на којима ће бити распоређено 267 паркинг места.
Улаз и излаз из подземне гараже биће на раскршћу Улице Илије Огњановића и Улице Модене, недалеко од сачуваног дрвета копривића.
U Novom Sadu promocija penzionerskih kartica – kako da dobijete svoju i koje su pogodnosti? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завирите у новосадске подземне гараже (ВИДЕО/ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.