Студентски центар „Нови Сад“ реконструисаће Студентски дом „др Зоран Ђинђић“ у Сомбору

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 10:52

Студентски центар „Нови Сад“ реконструисаће Студентски дом „др Зоран Ђинђић“ у Сомбору

Студентски центар „Нови Сад“ ове године потпуно ће реконструисати Студентски дом „др Зоран Ђинђић“ у Сомбору, a у питању је прва велика реконструкција дома од његове изградње 2008. године. Фото: СЦНС Током радова биће реконструисани кров, фасада и реоновирана сва купатила. Планирано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је глетовање и кречење свих соба и заједничких просторија, као и нивелација и поправка тротоара око зграде дома. Очекује се да радови, вредни око 40 милиона динара, које финансира Покрајинска влада, почну крајем пролећа, или почетком лета.
„Студентски центар „Нови Сад“ већ годинама инвестира значајна средства у реконуструкцију и модернизацију свих студентских домова у Новом Саду, домова у Сомбору и Зрењанину и студентске мензе. С том праксом настављамо и ове године. Поред реконструкције дома у Зрењанину, уз подршку од четири милиона динара од Покрајинског секретаријата за образовање, планирамо да у целости окречимо главну студентску мензу у Новом Саду и студентски дом „Фејеш Клара“. Такође планирамо широк обим радова и у осталим студентским домовима“, каже Зоран Мартиновић директор Студентског центра „Нови Сад“.
Прошле и претпрошле године реализоване су инвестиције вредне више од 50 милиона динара. У потпуности је реновирано свих 59 соба, сва купатила, ходници, читаоница и ТВ сaла у дому „Фејеш Клара“. У свим собама на трећем спрату и заједничким просторијама студентског дома „Цар Лазар“ уграђен је нов паркет и нове плочице. На десном крилу дома „Сајмиште“ постављен је нов кров.
Замењена су врата и уређене тересе у домовима „Бајић“ и „Влаховић“, а замењене су и туш кабине у дому Никола Тесла, сређен је „Ресторан 2“ у Великој мензи и уређен и опремљен ресторан у приземљу Спенса од 127 квадрата, у ком дневно може да се послужи 500 порција ручка.
Na ovogodišnjoj konferenciji „Build it first“ očekuje se više od 200 učesnika (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентски центар „Нови Сад“ реконструисаће Студентски дом „др Зоран Ђинђић“ у Сомбору се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.