Новосађани уколико желите да се фотографишете са својим љубимцима сада то можете урадити у првом Пет фото студију! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Mar.2023, 12:38

Новосађани уколико желите да се фотографишете са својим љубимцима сада то можете урадити у првом Пет фото студију! (ФОТО)

Први пет фото студио под називом “Starli pet photography” отворен је у Новом Саду пре месец дана. Фото: Уступљене фотографије/Никола Старчевић Никола Старчевић, по професији официр, који се бави фотографијом већ седам година, дошао је на идеју да отвори фото студио за кућне љубимце, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а за НС Уживо открио је како то функционише у пракси. Свој први фотоапарат сам купио из хобија, у току студирања, а по завршетку истих добио сам свог првог кућног љубимца – мачка Ханса.
Он је био мој главни модел и тако сам дошао на идеју да спојим лепо и корисно, односно моје две љубави – фотографију и животиње – рекао је фотограф Никола Старчевић. Рад са животињама изискује стрпљење, а за оне мирне “позере” ту је увек посластица као награда.
Фото: Уступљене фотографије/Никола Старчевић Сам “фотошутинг” са животињама је врло динамичан. Након што ме власници контактирају ја покушам да утврдим о којој животињи је реч. До сада сам фотографисао само псе и мачке, а у зависности од расе животиње мења се и приступ фотографисању. Неки пси су хиперактивни, а неки су веома мирни и умиљати. Због самих карактерних особина животиња потребно је да се и ја, али и власник, потрудимо да их анимирамо разним играчкицама како би они били мирни, а фотографије испале што боље. Када је реч о мачкама, неке су плашљиве и потребно их је упознати са новим простором, јер често умеју да беже и да се крију – објашњава наш саговорник.
Фото: Уступљене фотографије/Никола Старчевић Никола додаје да власници често изражавају жељу да се фотографишу заједно са својим љубимцима, а у понуди постоје три пакета фотографија, који се разликују по формату који диктира цену. Мали пакет укључује десет фотографија у електронском формату, средњи пакет садржи 15 фотографија и могућност да се власници фотографишу заједно са љубимцима, а последњи, највећи пакет, укључује 20 фотографија, а поред свих ових погодности, додатно садржи и гратис израђену фотографију.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Starli Pet Photography (@starlipetphoto)


Изразито ми је драго што су Новосађани заинтересовани за фотографисање својих кућних љубимаца, а морам признати да за сада у томе предњаче жене. Интересантно је што је мој фото пет студио први у Новом Саду, а колико сам успео да истражим, не постоји ништа слично у нашем граду – закључује Старчевић. Овај иновативни фотограф ускоро планира да у своју понуду укључи и поклон ваучере, које ће сви који имају неког ко обожава животиње и жели да направи успомене, моћи да поклоне и да их обрадују.
Нови километри трасе ЕуроВело 6 – бициклистичка стаза и у најдужој улици у Новом Саду (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани уколико желите да се фотографишете са својим љубимцима сада то можете урадити у првом Пет фото студију! (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.