Још један “Ноћни базар“ који је надмашио сва очекивања – ево шта сте пропустили (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Mar.2023, 19:53

Још један “Ноћни базар“ који је надмашио сва очекивања – ево шта сте пропустили (ФОТО)

И овог петка Рибља пијаца се трансформисала у свеврсну пијачну манифестацију налик на оним осмишљеним у далекој Азији. Фото: Градске инфо Локација је остала иста, Новосађанима добро позната и проверена, по многима најлепша локална пијаца – Рибља пијаца.
Управо на њој се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овога пута одржао још један, 44. по реду, Новосадски ноћни базар који је са собом донео познату дозу креативности и умећа многобројних излагача.
Чувари старих заната изнели су своја ауторска дела на процену највернијим посетиоцима ове манифестације, а сви који су желели да их задрже за себе су, за скромну своту новца, могли да пазаре пимерак за себе.
Међу рукотвореним оригиналним производима могли су се наћи домаћи сапуни, козметика, накит, торбе, кућне декорације, производи од коже и дрвета, али и још много уникатних стварчица.
Ипак, оно што је и овог Базара гурманима привукло највише пажње јесу домаћи колачи и сухомеснати производи, али и оне уникатне посластице попут здравих медова, мелема и сокова којима се јача имунитет.
Љубитељи алкохола су, такође, могли пронаћи понешто за себе јер су овога пута излагачи на штандове изнели позамашне залихе домаћих ракија, вина, ликера и занатских пива које су одушевиле апсолутно све посетиоце ове манифетације.
Ипак није све ни у шопинговању и дегустацији клопе и пића, има нешто и у квалитетној музици, због тога ће, све који се нађу на Рибљој пијаци, од 20 часова забављати један од најпознатијих новосадских акустичних бендова “Duonautilus“.  







View this post on Instagram

















 
A post shared by Nautilusi (@duonautilus)


Програм је традиционално почео у 17 часова, а трајаће све до 23 часа када ће бити време да се полако креће кућама, само напуњених стомака и под утисцима који ће се слегати још наредних неколико дана.
Новосадски ноћни базар организује се све чешће, а на радост организатора сваког наредног пута заинтересованост, како излагача – тако и посетилаца, бива све већа.
У нашој фото-галерији погледајте зашто сви хрле на ову манифестацију!
Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо  
Iz Novog Sada u svet – proizvodi sa teritorije grada stižu do novih automobila, video igrica, ali i afričkih marketa (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Још један “Ноћни базар“ који је надмашио сва очекивања – ево шта сте пропустили (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.