Софтверска компанија „Меркле“ долази у Нови Сад

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 11:38

Софтверска компанија „Меркле“ долази у Нови Сад

Софтверска компанија Меркле отвориће канцеларију и у Новом Саду како би проширила пословање на домаћем тржишту. Фото: PrtSc/merkleinc.ch Меркле у Србији већ запошљава око 200 ИТ стручњака, а у Новом Саду компанија ће бити смештена у пословној згради Стартит.
„За сада, у новој канцеларији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће бити 15 запослених, али наравно да нам је жеља да се још ширимо. Новсадски Стартит је и идеално место за почетак, јер смо овде баш међу својима – програмерима, дизајнерима, е-цоммерце стручњацима и другим људима из исте и блиских индустрија“, рекао је извршни директор компаније Меркле у Србији Иван Исаиловић, а пренео Танјуг.
Ова америчка компанија у Србији послује од 2021. године и део је Дентсу групе која запошљава више од 66 хиљада људи у 146 земаља света.
Pitali smo veštačku inteligenciju: Koje su glavne odlike Novog Sada?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Софтверска компанија „Меркле“ долази у Нови Сад се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.